Vriendenloterij

Belavonden Vriendenloterij – Speel mee met de VriendenLoterij en steun Rotterdam Atletiek!

Op 16 en 17 april én 13 en 16 mei 2019 organiseren wij met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor o.a. de Europacup van de mannen en vrouwen in het jubileumjaar van onze 100-jarige club. De actie loopt van 18.30u tot 21.30u.

Onze landskampioenen hebben uw hulp nodig! Waarom??

In 2018 zijn zowel de mannen als de vrouwen clubkampioen van Nederland geworden. Dat geeft recht om het jaar erop deel te nemen aan de Europacup voor clubteams. Vorig jaar namen de vrouwen al deel aan de Europacupin het Engelse Birmingham. Dit jaar gaan de vrouwen naar het Finse Tampere en de mannen gaan naar het Spaanse Castellon op 25 en 26 mei.

Dit kost een hoop geld voor vliegtickets, busvervoer, hotelovernachtingen en inschrijfgeld voor de wedstrijd. Dit geld gaan we met hulp van de Vriendenloterij bij elkaar krijgen door de startpremie van € 700,- voor de belavonden en de speciale lotbonus tijdens de Belmaanden.

Prijzen

Als u meespeelt met de VriendenLoterij gaat de helft van uw lotprijs van 13,50 per maand direct naar onze clubkas en maakt u als deelnemer kans op mooie prijzen tot 100.000 Euro!

In 2019 zal de VriendenLoterij nog voor 38 miljoen Euro aan prijzen weggeven, waaronder liefst 7,5 miljoen Euro in de prijzenpot van april waar u nog aan mee kan doen! Daarom zullen onze nationaal kampioenen van de baanatletiek vanaf morgen en overmorgen gaan bellen voor de speciale Belmaanden actie met de Vriendenloterij.

NATUURLIJK HEB JE NU EEN PAAR VRAGEN!

De belangrijkste vragen beantwoorden we graag alvast hieronder! De rest kan je telefonisch aan onze toppers stellen.

Wat is die EXTRA lotbonus ?

Elk verkocht lot levert € 10,- extra op. Dus door aan deze actie mee te doen speelt u de eerste maand mee voor € 13,50 per lot, maar de club ontvangt liefst € 16,75 per lot i.p.v. € 6,75.

Hoe lang moet ik meespelen wanneer ik een lot koop?

Iedereen speelt in de VriendenLoterij mee tot wederopzegging wat al in de eerste maand kan. Het is dus mogelijk om met je lot 1 trekking mee te spelen door in de eerste maand op te zeggen, maar we vinden het hartstikke fijn als u mee blijft spelen in de loterij en tegelijkertijd de club blijft steunen.

Rotterdam Atletiek zal alle overgebleven middelen van de VriendenLoterij besteden aan de stimulering van jeugdatletiek en talentontwikkeling, zodat we ook onze toekomstige kampioenen helpen naar de top.

Wie kan er allemaal een lot kopen?

Om mee te spelen dient iemand 18 jaar of ouder te zijn. Van jongere leden vragen we of ouders/voogden willen meedoen.

Hoeveel loten kan ik kopen om jullie te steunen in de Belmaanden?

Tijdens de Belmaanden kunt u maximaal twee nieuwe loten per huishouden aanschaffen die meetellen voor de bonus en de maandprijzen.

Welke informatie hebben jullie nodig als ik mee wil spelen?

Heel simpel: Naam, adres, woonplaats, geboortedatum, mobiel telefoonnummer en het IBAN-bankrekening nummer waarop de te winnen prijzen gestort moeten worden!

Hoe koop ik een lot als ik niet gebeld wordt/kan worden op de belavonden?

Uiteraard begrijpen we dat wanneer u op de belavonden bijvoorbeeld aan het trainen bent, het lastig is om je te bellen. We zitten te bellen in het clubgebouw dus we zijn makkelijk te vinden. U kunt dan direct bij ons zich melden om ons te helpen en een lot te kopen.

Lukt dit niet dan kunt u een bericht sturen naar onze ploegleider Wouter Visser via het contactformulier. Hij zal dan met u contact opnemen om ervoor te zorgen dat u kunt meedoen met de speciale belactie.

Hoe kan ik helpen als ik geen lot wil kopen van de Vriendenloterij?

Steunt u ons liever door middel van een handmatige overboeking? Maak de donatie dan over naar NL14INGB0004477482 ten name van Rotterdam Atletiek, met omschrijving “Donatie Europacup 2019”.